Zomer

De provincie Karinthië waarin Bad Kleinkirchheim zich bevindt heeft de meeste zonuren van heel Oostenrijk, dit is één van de ingrediënten die aanwezig zijn voor een perfecte zomervakantie voor jong en oud. In een natuur die nog volkomen intact is.

Wandelen of fietsen op de Kaiserburgbahn

Bent u een wandel en/of mountainbike liefhebber, dan gaat er een wereld voor u open. De 6-persoons Kaiserburgbahn brengt u naar een hoogte van 2100 meter waar u een fantastisch panorama uitzicht heeft. Dit kan tevens het startpunt zijn voor uw wandel of mountainbike route. Onderweg komt u verschillende gezellige berghutten tegen waar u prima kunt uitrusten en kunt genieten van het culinaire aanbod.

Watersport

Voor diegene die meer van water houdt komt ook aan zijn trekken. In de regio zijn verschillende meren (Millstättersee, Feld am See en Afritzer See) waar u niet alleen hoeft te zonnebaden.
Zwemmen, surfen, zeilen, suppen, behoren hier ook tot de mogelijkheden. Hier gaat u zich niet vervelen.

Thermische baden

In Bad Kleinkirchheim zijn 2 Thermische baden, sauna’s en een groot binnen/buiten zwembad voor jong en oud. Het Römerbad en Therme St.Kathrein bevinden zich op loopafstand van het appartement. Therme St. Kathrein is meer geschikt voor kinderen en heeft een super lange glijbaan deze bevindt zich op 1km. van het appartement.

Rodelbahn ook in de zomer geopend?

Vanaf oktober 2020 wordt de meest spectaculaire rodelbahn Rollbob (hyperlink) op rails van Karintië geopend. Maar liefst 1,4 kilometer aan rodelplezier.

Golfliefhebbers opgelet!

In Bad Kleinkirchheim vindt u “Golfanlage Bad Kleinkirchheim”, waar u over een afstand van 3,5 km. naar hartenlust kunt gaan golfen en beschikt over 18 holes.